Nova vest
Tenis

Subota, 13.05.2017.

17:05

Đoković: Nadal se bolje snašao u ovim uslovima

Drugi reket sveta Novak Đoković ubedljivo je poražen od Rafaela Nadala u polufinalu Madrida, a posle meča čestitao je Nadalu na zasluženoj pobedi.

Izvor: PT

Autor: PT

Đoković: Nadal se bolje snašao u ovim uslovima
Getty Images

Srpski teniser poražen je prvi put od Nadala u poslednjih sedam mečeva, a ukupno ovo je bio 24 poraz u 50 odigranih duela sa Špancem.

Jednostavno njegov novu je bio visok. Uspevao je da uradi sve što je želeo, pogotovu u prvom setu. Servirao je veoma dobro i kretao se odlično na terenu. Danas je bilo toplije nego nego prethdna tri dana, tako da su uslovi bili drugačiji. Loptica je odskakala viskoko i on je uspeo da se snađe bolje u takvim uslovima”,

Đoković nije imao odogovor na Nadalovu igru, rekavši da je potpuno zasluženo ostvario pobedu.

Rafa je očigledno bio bolji danas. Zaslužio je da pobedi. Kontrolisao je igru od početka do starta. Sve u svemu, dao sam svoje najbolje. Nisam igrao na visokom nivou, a napravio sam mnogo neiznuđenih grešaka, pogotovu u prvom setu”, završio je Novak koji je branio titulu u “Magičnoj kutiji”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve