Nova vest
Tenis

Četvrtak, 11.05.2017.

19:39

Zverev bolji od Berdiha, kraj za Raonića

Nemački Aleksandar Zverev savladao je Tomaša Berdiha po setovima 6:4, 6:4, dok je Miloš Raonić eliminisan od Davida Gofana u osmini finala Mastersa u Madridu.

Izvor: PT

Autor: PT

Zverev bolji od Berdiha, kraj za Raonića
Getty Images

Devetnaesti teniser sveta nastavio je sa odličnim partijama na šljaci, pošto je malo pre Madrida osvojio ATP turnir u Minhenu.

Sa druge strane Berdih ovog proleća pruža blede partije, pošto je posle eliminacije u osmini finala Monte Karla, sada poražen u istom delu turnira u Madridu.

Zverev je relativno lako dobio prvi set, pošto mu je bio potreban svega jedan brejk. U drugom setu viđena je drugačija situacija, nemački teniser je poveo sa 4:1, Berdih je uspeo da izjednači, ali je potom usledio novi brejk Zvereva, koji na kraju zasluženo slavi.

U sledećem kolu igraće protiv Kuevasa koji je bio bolji od Benoe Pera (7:5, 0:6, 6:1).

Kanađanin Miloš Raonić poražen je od Davida Gofana, relativno lako pošto je Belgijanac slavio sa 2:0 po setovima 6:4, 6:2.

Raonić od starta meča nije imao odgovor na igru Gofana, a u drugom setu viđen je totalni pad u igri šestog tenisera sveta, pa je Gofan lako prošao u naredno kolo, gde će mu rival biti bolji iz duela Kirjos – Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve