Nova vest
Tenis

Četvrtak, 11.05.2017.

08:38

Nadal: Nisam bio loš, bio sam mnogo loš

Rafael Nadal svestan je svoje loše igre na startu Mastersa u Madridu, gde je teško "slomio" Fabija Fonjinija za plasman u osminu finala turnira.

Izvor: B92

Autor:B92

Nadal: Nisam bio loš, bio sam mnogo loš
Foto: Getty images

Španski teniser je preokrenuo brejk zaostatka u prvom setu i na kraju slavio protiv Italijana sa 7:6, 3:6, 6:4.

"Nisam igrao loše, igrao sam veoma loše. Ali, stav i volja za pobedom su bili prisutni. Nivo mog tenisa nije bio na najvišem nivou, ali sam uspeo da pobedim. Osećao sam se malo čudno, ali se situacija popravlja. Fabio je u jednom momentu igrao dobro, a u drugom smo obojica igrali loše. U trećem setu smo se izjednačili. Tada smo zaigrali bolje nego u prva dva seta", analizirao je Nadal meč.

U osmini finala "Bika s Maljorke" očekuje mnogo teže iskušenje, talentovani Australijanac Nik Kirjos.

"Kirjos je jedan od igrača sa kojima je najteže igrati. On je nezgodan, ali će na šljaci možda biti malo lakše protiv njega. On će svakako izvršiti veliki pritisak. Agresivan je, dobro servira, a to moram i ja dobro da radim. Da bih ga pobedio moram da odigram veoma dobro, znajući kako sam nastupao prethodnih meseci znam i da sam spreman", zaključio je Španac.

Nadal i Kirjos igraju od 20 časova u Madridu. Oko 14 časova na teren će Novak Đoković kojem je rival Felisijano Lopes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve