Nova vest
Tenis

Četvrtak, 20.04.2017.

09:19

Serena se vraća na teren posle trudnoće!

Najbolja teniserka Serena Vilijams vratiće se igranju tenisa posle rođenja deteta, potvrđeno je iz njenog tima.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Serena se vraća na teren posle trudnoće!
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Serena je u sredu na ’Snepčetu’ potvrdila da je trudna kada je objavila fotografiju sa natpisom „20 nedelja“ na kojoj je pokazala trudnički stomak, a mnogi su to shvatili kao kraj jedne sjajne karijere.

Međutim, osvajačica 23 Grend slem titule planira da se vrati i već pravi kalendar za 2018, uprkos tome što će imati punih 36 godina, potvrdila je njena PR menadžerka Keli Buš Novak.

Vilijams je titulom u Melburnu u januaru, koju je osvojila iako je bila u drugom stanju, prestigla legendarnu Štefi Graf i izdvojila se na prvom mestu po broju osvojenih turnira na četiri najveća takmičenja u open eri, dok u generalnom poretku Margaret Kort ima trofej više.

Ukoliko do toga dođe, neće biti prva koja se kao majka vratila na WTA tur – pre nje su to činile Kim Klajsters i spomenuta Kort, a isto planira i Viktorija Azarenka koja je trenutno na porodiljskom bolovanju.

Američka teniserka je vezi sa osnivačem društvene mreže ’Redit’ Aleksisom Ohanijanom, sa kojim verila krajem prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve