Nova vest
Tenis

Četvrtak, 23.03.2017.

08:23

Lajović namučio Andersona samo u drugom setu

Dušan Lajović eliminisan je u prvom kolu Mastersa u Majamiju od Kevina Andersona – 6:2, 7:5.

Izvor:

Autor:

Lajović namučio Andersona samo u drugom setu
Getty Images

Srbin, koji je prethodno uspešno prošao kroz kvalifikacije, visokom Južnoafrikancu uspeo je da parira samo u drugom setu, ali je na kraju poražen posle 92 minuta igre.

Anderson je sjajno krenuo – napravio je brejk već i prve prilike i ekspresno stigao do velikih 3:0, što je u nastavku, uz još jedan oduzet servis rivalu, pretvorio u vođstvo u setovima.

Početak drugog dela susreta doneo nam je daleko agresivnijeg i konkretnijeg Ducija, ali je sve to bilo dovoljno samo za njegov prvi, jedni brejk i vođstvo od 3:2 u gemovima.

Anderson se ubrzo konsolidovao, uzvratio već za 4:4 i potom imao tri vezane šanse da završi posao. Dušan je uspeo da se izvuče, ali nije bio u stanju da isto ponovi i nešto kasnije, pa je njegov rival potpuno zasluženo prošao dalje i sledi mu duel sa Japancem Keijem Nišikorijem.

Za razliku od Lajovića, Viktor Troicki uspeo je da napravi preokret protiv Tijaga Monteira i zakaže okršaj sa Milošem Raonićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve