Nova vest
Tenis

Nedelja, 26.02.2017.

13:37

Nadal: Dolazak Đokovića u Akapulko je loša vest

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio je svoje učešće na turniru u Meksiku, ali se ta vest nije dopala španskom teniseru, Rafaelu Nadalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Nadal: Dolazak Đokovića u Akapulko je loša vest
Foto: Getty Images

Drugi reket sveta planirao je da počne američku turneju na Mastersu u Indijan Velsu, ali se predomislio i odlučio da sledeće nedelje učestvuje na turniru ATP serije 500 u Akapulku.

“To je loša vest za sve igrače jer je Novak fantastičan igrač, ali ja sam srećan jer sa njim neću moći da se sretnem pre finala ili polufinala“, rekao je Nadal.

Španski teniser se u poslednjih nekoliko meseci borio sa povredama i nije pod pritiskom da postane najbolji na svetu.

“U ovim godinama ne moram da se borim da budem broj 1, ali ako budem bio fantastičan na terenu, to će se desiti samo od sebe. Ne pada mi na pamet da kao kada sam imao 22-23 godine pravim sebi kalendar takmičenja tako da bih postao prvi na svetu, zaključio je šesti igrač sveta.

Đoković će imati jaku konkurenciju konkurenciju u čuvenom meksičkom letovalištu, jer su učešće pored Rafaela Nadala, potvrdili Miloš Raonić, David Gofan, Marin Čilić i Dominik Tim, koji brani titulu.

Pored 500 ATP bodova za pobednika, turnir u Akapulku ima nagradni fond od 1.633.690 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d