Nova vest
Tenis

Sreda, 04.01.2017.

18:21

Đoković "nagradio" Sebaljosa selfijem (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Orasija Sebaljosa u drugom kolu turnira u Dohi, a zatim je na molbu argentinskog igrača s njim napravio selfi na terenu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Đoković
Foto: Screenshot/YT

Đoković je pobedio Sebaljosa sa 6:3, 6:4 i plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi.

Posle tog duela Sebasljos je zamolio srpskog tenisera da se zajedno slikaju, što je osvajač 12 grend slem titula rado prihvatio: "Imam najbolju sliku dana. Novak je genije".

"Moram da kažem da sam završio sa selfijima posle mečeva. Ovo mi je bilo prvo takvo iskustvo u karijeri. Orasio, svaka ti čast. Vrlo originalno", rekao je Đoković.

Đoković je pobedio za sat i 13 minuta, napravio je po jedan brejk u oba seta i protivniku nije dozvolio nijednu brejk loptu.

"Čestitam Sebaljosu što je igrao bez straha. Ulazio je u teren i išao na svaki udarac. Nije se povlačio na osnovnu liniju", naveo je drugi teniser sveta.

Branilac titule Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Radeka Šćepaneka, koji je u glavni žreb došao kroz kvalifikacije.

Čeh je sa 38 godina najstariji igrač u četvrtfinalu nekog ATP turnira još od Džimija Konorsa, koji se 1995. godine u Haleu plasirao medju osam najboljih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve