Nova vest
Tenis

Sreda, 04.01.2017.

10:00

Miomir: Daj bože da mi karijera bude kao Novakova

Iza sebe ima izuzetno uspešnu sezonu u kojoj je osvojio četiri titule u singlu i dve u dublu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Miomir: Daj bože da mi karijera bude kao Novakova
Foto: StarSport

Na US openu je stigao do finala, a onda je usledio furiozan finiš godine.

Prvo je trijumfovao na prestižnom turniru Edi Her, da bi odmah potom odbranio trofej na Oranž boulu i postao tek treći teniser u istoriji kojem je to pošlo za rukom.

Miomir Kecmanović skrenuo je pažnju na sebe i 2016. je završio kao prvi junior sveta, pa će u sledećoj sezoni akcenat biti na profesionalnim turnirima.

U intervjuu za B92.net govorio je o planovima za budućnost, ciljevima koje je zacrtao, sličnostima sa Novakom Đokovićem, vrlinama i manama…

"Ovakav finiš godine je nešto što sam potajno priželjkivao i o čemu sam maštao, ali je i maštanje bilo kratko. Ja sam realan momak, znam koliko je teško uspeti u tenisu. Zato sam se usredsredio na rad, treninge i mečeve. Želeo sam da u svakom trenutku ja budem zadovoljan svojom igrom. Dakle, nisam očekivao takvu 'eksploziju', ali je to realan odnos uspeha i uloženog truda", počeo je priču Miomir Kecmanović za B92.net.

Kompletan razgovor sa Miomirom Kecmanovićem pročitajte u našoj rubrici INTERVJUI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve