Nova vest
Tenis

Sreda, 28.12.2016.

20:35

Bili Džin King: Ana, jednom šampion – uvek šampion

Bili Džin King, jedna od najboljih teniserki u istoriji i osvajačica12 Grend Slem turnira, poručila je Ani Ivanović da "šampion ostaje šampion".

Izvor:

Autor:

Bili Džin King: Ana, jednom šampion – uvek šampion
Getty Images

Ivanovićeva je putem Fejsbuk stranice saopštila fanovima da se oprašta od tenisa, pre svega jer je povrede sprečavaju da igra na maksimalnom nivou.

"Ana, želim ti sve najbolje u budućim poduhvatima. Nedostajaće nam taj tvoj posebni osmeh. Jednom šampion, uvek šampion", napisala je King.

Ivanovićeva je prošle sezone odigrala svega 31 meč, zabeleživši 15 pobeda, zbog problema sa nekoliko različitih povreda, dok je drugi deo sezone u potpunosti propustila.

Najveći uspeh ostvarila je 2008. kada je osvojila Rolan Garos, postavši istovremeno i prva igračica sveta. To zvanje zadržala je 12 nedelja, a osvojila je ukupno 15 WTA titula i zaradila 15.510.787 dolara.

Takođe, pored medija, posebnu poruku Srpkinji poslala je i njena velika drugarica i prijateljica Čehinja Petra Kvitova.

"Nedostajaće nam tvoj osmeh na terenu. Borac, profesionalac, sjajna osoba. Uživaj u životu posle tenisa, Ana", napisala je Kvitova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve