Nova vest
Tenis

Nedelja, 27.11.2016.

22:15

FOTO: Maradona u transu zbog pobede Argentine

Teniseri Argentine osvojili su titulu u Dejvis kupu, pobedom u Zagrebu rezultatom 3-2, uprkos tome što su gubili pred odlučujući dan.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

FOTO: Maradona u transu zbog pobede Argentine
EPA/ANTONIO BAT

Prvo je Huan Martin del Potro napravio veliki preokret protiv Marina Čilića i izjednačio, pre nego što je Federiko Delbonis deklasirao Iva Karlovića.

’Gaučosi’ su osvojili prvu salataru u istoriji, a osim njih, tome se obradovao i legendarni Dijego Armando Maradona koji je pulene bodrio u zagrebačkoj areni.

Veliki ljubitelj tenisa je proveo čitav vikend u prestonici Hrvatske, a koliko mu znači trijumf reprezentacije pogledajte na fotografijama.

*Na našem sajtu uskoro ćete moći da pogledate ekskluzivni video intervju sa jednim od najvećih fudbalera svih vremena. Maradona je sa Nemanjom Đorđevićem razgovarao o svojoj karijeri, današnjem fudbalu, ikonama i herojima, kontaktima sa Đokovićem i Kusturicom, ali i drugim stvarima koje nisu toliko u vezi sa sportom.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

17 h

U fokusu

Vidi sve