Nova vest
Tenis

Četvrtak, 29.09.2016.

19:40

Halep i Kvitova u polufinalu Vuhana

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se u polufinale turnira u kineskom gradu Vuhanu, pošto je u četvrtfinalu pobedlia Amerikanku Medison Kiz sa 6:4, 6:2.

Izvor: SM

Autor: SM

Halep i Kvitova u polufinalu Vuhana
EPA/JOHN G. MABANGLO

"Bio je ovo važan meč za mene. Znala sam da će biti veoma teško, jer je Kiz veoma jaka i servira veoma dobro. Ali, dobro sam se kretala i uživala sam na terenu", rekla je Halep posle meča.

Simona će u borbi za finale igrati protiv Rumunke Petre Kvitove koja je bila bolja od Džoane Konte iz Velike Britanije sa 6:3, 6:4.

Ruskinja Svetlana Kuznjecova slavila je protiv Poljakinje Angnješke Radvanske u tri seta - 1:6, 7:6, 6:4.

"Bila sam sve bolja i bolja kako je meč odmicao. Ona je igrala dobro u prvom setu, a ja se nisam dobro kretala. U drugom setu nisam igrala svoj najbolji tenis, ali sam se borila i pokušavala da preokrenem stvari", rekla je Kuznjecova.

Kuznjecova će u polufinalu igrati protiv Dominike Cibulkove iz Slovačke koja je sa 6:3, 3:6 i 6:4 pobedila Čehinju Barboru Stricovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve