Nova vest
Tenis

Utorak, 20.09.2016.

13:48

Novak: Posle RG sam prestao da uživam u tenisu

Novak Đoković rekao je da posle osvajanja Rolan Garosa nije bio jednako svež i da se nada da će na pravi način završiti sezonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Novak: Posle RG sam prestao da uživam u tenisu
Getty Images

“Da budem iskren, radujem se tome što ću pronaći svežinu i staloženost, da uživam u sportu i da uživam na teniskom terenu – posle Pariza to se nekako usput izgubilo. U poslednjih nekoliko meseci bilo mi je teško da se ponovo maksimalno angažujem“, rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta osvojio je sedam turnira ove godine, ali samo jedan posle Pariza (Toronto) – ispao je u trećem kolu Vimbldona, prvom kolu Olimpijskih igara, a zatim je došao do finala US opena.

“Imao sam Olimpijske igre i nekoliko povreda – finale na US openu bio je sjajan rezultat s obzirom na okolnosti i na to da je iza mene vrlo turbulentan period. Sve u svemu, još jedna odlična sezone koja još nije gotova – sada iščekujem azijsku turneju, nadam se da ću biti zdrav“, dodao je Novak.

Do kraja sezone Đoković bi trebalo da nastupi u Pekingu (od 3. oktobra), a zatim u Šangaju, Parizu i Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve