Nova vest
Tenis

Sreda, 04.05.2016.

16:31

Kirjos izbacio Vavrinku

Švajcarski teniser Sten Vavrinka završio je učešće na Mastersu u Madridu već u drugom kolu.

Izvor: MN

Autor: MN

Kirjos izbacio Vavrinku
Getty Images

Bolji od četvrtog igrača sveta bio je Nik Kirjos posle dva taj brejka. Zanimljivo da u ovom meču nije viđen nijedan brejk.

Kirjos nijednom nije imao priliku da oduzme servis protivniku, a Vavrinka je četiri puta propuštao takvu šansu.

Ranije u sredu plasman u narednu rundi izborio je Tomaš Berdih koji je bio bolji od Danijela Istomina sa 6:3, 6:3, a Roberto Bautista je posle tri seta dobio Felisijana Lopesa sa 6:3, 5:7, 7:5. Njegov naredni rival biće bolji iz susreta Đoković - Ćorić.

Posle tri seta pobednik je odlučen i na susretu Žila Simona i Pabla Karenja-Buste, Francuz je prošao dalje preokretom, 2:6, 6:3, 6:4.

Neizvesno je bilo i na susretu Fabija Fonjinija i Keija Nišikorija. U trećem odlučujućem setu Japanac je uspeo da nadoknadi brejk zaostatka i stigne do trijumfa sa 6:2, 3:6, 7:5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve