Nova vest
Tenis

Četvrtak, 26.11.2015.

20:42

Hingis: Ako neće Rodžer, može i Stan

Švajcarska teniserka Martina Hingis rekla je da se nada da će na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru igrati mešoviti dubl.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Hingisova, trenutno druga dubl teniserka na svetu, istakla je da bi volela da joj Stan Vavrinka bude partner u Riju ako Rodžer Federer odluči da ne igra miks.

“Kao što sam već više puta rekla, definitivno bih volela da igram sa Rodžerom. Zajedno smo osvojili Hopman kup 2001. Ali, ja nisam ta koja odlučuje”, istakla je Hingisova.

On mora da razmotri svoj raspored i ja mogu da vam kažem da je on veoma zauzet. Ako on ne bude mogao, nadam se da ću igrati sa Stanom. U svakom slučaju, obe opcije su dobre za mene”, dodala je švajcarska teniserka.

Federer i Vavrinka su osvojili zlato u dublu na Igrama u Pekingu 2008. godine i ako odluče da i u Riju igraju zajedno, to će značiti da će se jedan od njih dvojice takmičiti u tri konkurencije aki odluče da ispune želju Hingisovoj.

Hingisova je ove sezone osvojila tri Gren slema u miksu sa Indijcem Leanderom Paesom, uz dva u dublu sa Sanjom Mirzom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve