Nova vest
Tenis

Sreda, 25.11.2015.

18:14

Melo: Novak me često pita o OI u Riju

Brazilski dubl igrač Marselo Melo otkrio je da se Novak Đoković često kod raspituje o detaljima vezanim za Olimpijske igre naredne godine u Riju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Srpski teniser je pre sedam godina u Pekingu osvojio bronzanu medalju, a pre tri godine u Londonu je poražen u borbi za bronzu od Del Potra.

„Đoković često govori o Olimpijskim igrama. Na svaka tri ili četiri dana, bez preterivanja, on i Vavrinka me pitaju kakvi su terenu, da li su spremni i takve stvari. Pitaju me i da li postoji neko mesto blizu olimpijskog sela za porodicu, kao i neko mesto za večeru“, kaže Melo.

On je istakao da je u poslednjih osam godina u odličnim odnosima sa prvim teniserom sveta.

„Zbližili smo se 2007. godine u Eštorilu kada sam ja osvojio titulu. Često razgovaramo, razmenjujemo poruke... U Parizu mi je čestitiao kada sam postao prvi dubl igrač sveta, bio je veoma srećan. Rekao je da je iznenađen što sa uspeo da srušim Brajane. Nekada i treniramo zajedno“, dodaje Melo koji igra u tandemu sa Ivanom Dodigom, a na OI će se takmičiti sa Brunom Soarešom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve