Nova vest
Tenis

Sreda, 25.11.2015.

09:52

Mari: Osećamo se bezbedno pred finale

Najbolji britanski teniser Endi Mari rekao je da se njegov tim oseća bezbedno u Gentu pred finale Dejvis kupa sa selekcijom Belgije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Gent se nalazi oko 50 kilometara od Brisela, u kojem već nekoliko dana traje najviši nivo bezbednosne uzbune zbog straha od terorističkih napada, sličnih kao oni koji su se desili pre desetak dana u Parizu.

Britanski tim je u Gent stigao u ponedeljak, dan kasnije nego što je planirano, pošto se čekalo zeleno svetlo da će finale biti odigrano.

Mislim da se svi u timu osećamo bezbedno. Očigledno je da smo bili zabrinuti pre nekoliko dana. Ali, čim smo stigli ovde, ostavili stvari u hotelu i došli u halu i videli kakva je situacija, svima nam je bilo lakše”, istakao je Mari.

Finale Dejvis kupa igra se od petka do nedelje, a Britanci će pokušati da osvoje svoju prvu ‘salataru’ još od 1936. godine.

Uz Endija Marija, u timu Velike Britanije su i njegov brat Džejmi, Kajl Edmund, Džejms Vord i Dominik Inglot, dok je Den Evans njihov sparing partner. Uključujući trenere i ostalo prateće osoblje, britanski tim se sastoji od 13 članova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve