Nova vest
Tenis

Nedelja, 22.11.2015.

22:40

Udovičić Novaku: Još jednom si pokazao...

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću osvajanje Završnog Mastersa u Londonu.

Izvor:

Autor:

Default images
BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

"Novak je još jednom pokazao da je najbolji teniser planete i zasigurno najbolji sportista na svetu. Hvala ti što si našu zemlju po ko zna koji put učinio ponosnom i čestitam ti na sjajnom uspehu i još jednoj sezoni koja će ući u svetske sportske anale! Ti si prava vodilja za sve naše sportisze, motiv i lider na putu ka Riju (Olimpijske igre 2016. godine). Svaka čast šampione", navodi se u čestitki ministra sporta.

Đoković je peti put u karijeri osvojio završni Masters, pošto je u Londonu pobedio Švajcarca Rodžera Federera sa 6:3, 6:4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve