Nova vest
Tenis

Subota, 01.08.2015.

09:51

"Vavrinka? Nije kao da se Rodžer povukao"

Džef Kolet, direktor turnira u švajcatskom Kštatu, izneo je nekoliko veoma neopreznih i neumesnih komentara na račun Stana Vavrinke.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Julian Finney/Getty Images

On je reagovao na odustajanje Vavrinke sa turnira zbog povrede ramena, rekavši da nije previše potresen jer bi veća šteta bila da se povukao Rodžer Federer.

Stariji Švajcarac ne učestvuje na turniru u Kštatu, ali to nije smetalo direktoru turnira da zlonamerno prokomentariše odustajanje drugog reketa Švajcarske.

„Očigledno je da je to loša vest, ali nije kao da je Rodžer Federer odustao od učešća na turniru. U tom slučaju stvar bi bila užasna, uzimajući u obzir koliko interesovanje Rodžer izaziva. Ovo je drugačije, a i mi smo navikli da Vavrinka ne igra ovde. Stan nije bio ovde ni prošle godine, a u prethodnim izdanjima je gubio u uvodnim rundama turnira“, rekao je Kolet.

Od kada je 2005. osvojio turnir u Kštadu, momak iz Ženeve izgubio je devet od deset sledećih mečeva, a od 2008. do danas nema nijedan trijumf u tom gradu.

„Postoje pravila igre i mi ih moramo prihvatiti“, zaključio je direktor turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve