Nova vest
Tenis

Subota, 09.05.2015.

14:19

Kako je Rim dočekao Novaka?

Prvi teniser sveta Novak Đoković stigao je u Rim i otpočeo treninge za naredni turnir iz Serije 1000 koji ga očekuje, gde brani titulu šampiona.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Najbolji sportista planete dočekan je ovacijama na treningu u petak, a nije krio svoje oduševljenje pošto je odmah postavio snimak na svoje zvanične profile.

"Kakva dobrodošlica u Rimu! Obožavam energiju ovog grada. Grazie Roma", napisao je Novak na društvenim mrežama iznad video-klipa.

Srpski teniser je kao prvi nosilac slobodan u prvoj rundi, a u drugoj ga čeka bolji iz meča Nikolas Almagro - Luka Vani, dok su u njegovoj polovini žreba još Kei Nišikori i Endi Mari.

"Bilo mi je potrebno barem nedelju dana odmora pošto je prošli mesec bio veoma naporan. Uspešno sam počeo sezonu i ne mogu da se žalim, ali odigrao samo mnogo mečeva, dosta putovao sa Dejvis kup timom, pa u Dubaji, Indijan Vels, Majami, a posle toga čekala me šljaka, koja je totalno drugačija podloga. Sada sam zdrav i pun samopoudanja", rekao je Đoković, koji je upravo iz ovih razloga propustio Masters u Madridu.

Srbin će u 'večnom gradu' pokušati da nastavi da ispisuje istoriju 'belog' sporta, pošto je osvajanjem Australijan Opena i Mastersa u Majamiju, Indijan Velsu i Monte Karlu to već učinio.

Novak je tri puta osvajao Masters u Rimu (2008, 2011. i 2014), a ovogodišnji nagradni fond iznosi 3,28 miliona evra.

What a warm welcome! Love the energy here Roma. Grazie! Excited to be back! #ibi15Kakva dobrodošlica u Rim! Obožavam energiju ovog grada. Grazie Roma :)

Posted by Novak Djokovic on Friday, May 8, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve