Nova vest
Tenis

Subota, 25.04.2015.

16:53

Grigor: Sviđa mi se što ima tenzije

Bugarski teniser Grigor Dimitrov kaže da je situacija u vezi sa njegovim timom “delikatna“.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

Dimitrov je 2013. godine počeo da radi sa Rodžerom Rašidom, on ga je doveo u Top 10, ali ove godine bugarski teniser ne igra dobro.

“Svi u timu smo razgovarali o mojim rezultatima i tražimo najbolje rešenje. Igram više, putujem više i potrebno mi je više pažnje na treninzima i turnirima. Razmišljamo o tome kako da popravimo stvari – uvek ima tenzije, ali to mi se dopada“, kaže 23-godišnji Dimitrov.

Osim toga, Bugarin ima i poteškoća sa reketom.

“Prošli smo kroz mnogo faza sa Vilsonom – do sada sam probao dva reketa i mislim da postaje bolje“, kaže Dimitrov, koji je dodao da sezona za njega “počinje tek sad“.

Dimitrov nije branio titulu u Bukureštu, ali će sledeće nedelje nastupiti u Istanbulu, gde će prvi nosilac biti Rodžer Federer.

“Uvek želim da dođem na vrh, a to je neizbežno ako budem beležio dobre rezultate. Ipak, ne mogu da definišem konkretan cilj – želim da igram bolje. U svakom slučaju, hteo bih da završim na boljoj poziciji na ATP listi nego prošle sezone“.

Grigor je prošle godine igrao u polufinalu Vimbldona, jedno vreme bio je osmi na svetu, ali sada je ispao iz Top 10, ove sezone ima skor samo 12-7, bez ijednog finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d