Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 20.04.2015.

21:59

Novakov favorit novi predsednik TSS

Generalni direktor kompanije "Dunav osiguranje" Mirko Petrović izabran je za novog predsednika Teniskog saveze Srbije (TSS).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Beta

Petrović je na izbornoj skupštini TSS u hotelu Kraun Plaza dobio jednoglasnu podršku klubova, a na toj funkciji zameniće Vuka Jeremića.

"Hvala vam na ukazanom poverenju i nadam se da vas neću izneveriti. Posle konsultacija sa velikim brojem klubova i funkcionerima, posebno posle podrške Novaka Đoković prihvatio sam da postanem predsednički kandidat i iznesem program", rekao je Petrović

Petrović je dodao da će zadatak TSS u narednom periodu biti popularizacija tenisa, razvoj infrastrukture i juniorskog programa.

On je ujedno izabran i za predsednik Upravnog odbora, čiji su članovi Novakov stric Goran Đoković, Danilo Pantović, Milan Vučković, Miloš Dedić, Bane Avramović, Milan Slavković, Kiril Kravčenko, Dragan Lazarević, Vlada Milovanović, Milan Tabašević, Aleksandar Obradović i Dragan Živaljević.

Formiran je i Nadzorni odbor na čijem je čelu Zoran Milivojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve