Nova vest
Tenis

Subota, 18.04.2015.

19:46

Novak: Sa Rafom je uvek teško

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je presrećan zbog trijumfa nad Rafaelom Nadalom i plasmana u finale Mastersa u Monte Karlu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Claude Paris

Đoković je u prvom susretu sa Nadalom od prošlogodišnjeg finala Rolan Garosa slavio sa 6:3, 6:3, i u nedelju će se od 14.30 za titulu boriti sa Tomašom Berdihom iz Češke. Čeh je u prvom polufinalu bio bolji od Gaela Monfisa iz Francuske sa 6:4, 6:1.

Zadovoljan sam kako sam igra protiv veoma teškog rivala. Rafal je najbolji igrač u istoriji na šljaci i meč nije bio nimalo lak. Igrao sam dobro i osećam veliko olakšanje posle pobede. Bilo je tenzija i bilo je teško sve držati pod kontrolom. Znam da me protiv Tomaša čeka potpuno drugačiji meč, ali ću dati sve od sebe da se oporavim i budem spreman”, naglasio je Novak.

Novak će se sa Berdihom boriti za četvrtu titulu ove sezone, a 52. ukupno u karijeri. Takođe, igraće za 23. trofej na turnirima iz Masters serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve