Nova vest
Tenis

Subota, 18.04.2015.

16:28

Ana: Drago mi je što sam sa timom

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je zadovoljna igrom koju je pružila u ubedljivoj pobedi nad Paragvajkom Monserat Gonzales za

Izvor:

Autor:

Default images
Tanjug

"Drago mi je što sam ponovo sa Fed kup timom. Sporije sam počela jer nisam znala šta da očekujem od protivnice, prvi put sam igrala protiv nje, menjala sam podlogu, malo me je lakat mučio. Drago mi je što sam ušla u ritam u završnici prvog seta i što sam drugi set odigrala na visokom nivou", rekla je Ivanovićeva.

Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je u prvom meču dana pobedila Veroniku Kepede Rojg sa 6:1, 6:3. U nedelju se igraju uzvratni mečevi u singlu za popunu Svetske B grupe koji se igra u Novom Sadu, Ivanovićeva će igrati protiv Rojg, a Krunićeva protiv Gonzales.

"Poen je poen, zadovoljna sam i nadam se da ćemo sutra završiti meč u istom ritmu. Presrećna sam i čast mi je što sam igrala u Novom Sadu", dodala je Ana, "Malo sam gledala današnji meč koji je igrala Aleksandra Krunić, ali drugačije je kad osetiš lopticu. Aleksandra i ja imamo različiti stil igre. Bila je odlična, strpljiva, 'šetala' je protivnicu i nadam se da ću i ja odigrati dobro".

Duel će zatvoriti meč u dublu, a najavljeno je da će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Veronike Kepede Rojg i Monserat Gonzales.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve