Nova vest
Tenis

Petak, 17.04.2015.

23:44

Krunićeva: Spremna sam da igram

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da nije iznenađena što je dobila priliku ispred Jelene Janković da nastupa protiv Paragvaja u Fed kupu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Krunićeva je dodala da je spremna za duel sa Veronikom Kepede Rojg.

"Nisam iznenadjena što sam u timu za subotu... Čula sam za Jeleninu povredu i pre nego što je ona došla u ekipu, jer sam pratila turnir u Čarlstonu. Spremna sam da igram, da dam sve od sebe i to je sve što očekujem, ima drugih koji će očekivati ostalo od mene", rekla je Krunićeva.

Duelom Aleksandre Krunić i Veronike Kepede Rojg u Novom Sadu će započeti meč teniskih reprezentacija Srbije i Paragvaja u plej-ofu za popunu Svetske grupe B Fed kupa.

"Svako od nas treba da bude spreman da igra. Trudiću se da pritisak ne dopre do mene i da mi oteža da odradim posao kako treba... Potrudiću se što bolje da ga odradim", rekla je Krunićeva.

Ona je dodala da se nada da će se Jankovićeva brzo oporaviti i da će biti spremna makar za svoje turnire, ako ne već za FED kup.

Odmah nakon prvog meča izmedju Krunićeve i Rojg na teren će izaći Ana Ivanović i Monserat Gonzales.

"U principu nije bitno da li igraš prvi ili drugi meč... Možda je bolje ako igraš prvi, jer znaš vreme početak meča", kazala je Ivanovićeva.

Najbolje plasirana srpska teniserka je ocenila da najveći problem Srbiji u duelu s Paragvajem može da predstavlja to što niko ne poznaje igru rivalki.

"Mislim da veći problem prestavlja što ne poznajemo njihove igračice, niko od nas nema iskustva sa njima. Pokušaćemo da se prilagodimo maksimalno i na kraju krajeva selektorka Tatjana Ječmenica je na klupi da nam da savet", rekla je šesta teniserka na WTA listi.

Ivanovićeva je rekla da je uzbuđena što će prvi put u karijeri nastupati pred novosadskom publikom.

"Prvi put igram u Novom sadu. Uzbuđena sam. Nadam se da će doći mnogo ljudi da nas podrži. Hala i teren su super, kao i atmosfera. Nadam se dobrom meču sutra", rekla je Ivanovićeva.

Duel Krunićeve i Rojg počinje u subotu od 13 časova u hali Spens u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve