Nova vest
Tenis

Petak, 17.04.2015.

20:05

Jelena: Daću sve od sebe da zaigram

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da nije 100 odsto spremna i da zbog toga neće igrati u singlu, u meču Fed kupa protiv Paragvaja.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Jankovićeva je izjavila da se još nije oporavila od povrede i da postoji veliki rizik ukoliko želi da igra.

"Još se oporavljam od povrede, nisam 100 odsto spremna i svaki dan idem na terapije. U ovom trenutku najbolje je što će Krunićeva nastupati, iako se još uvek ne zna do poslednjeg momenta. Bolje je da igra teniserka koja je zdrava, nego povređena. Videćemo kako će se sve odvijati, povreda je sveža i veliki je rizik da izađem na teren. Daću sve od sebe da zaigram", navela je Janković.

Krunićeva će sutra od 13 sati mečom protiv Veronike Kapede Rojg otvoriti duel protiv Paragvaja, a posle njih na teren će Ivanovićeva i Mersedes Gonsales.

"Ana Ivanović će igrati prvi, a Jelena Krunić drugi meč iz razloga što je Jankovićeva rovita. Još uvek je neizvesno da li i kada će izaći na teren. Žreb je očekivan, znali smo koje će igračice igrati i samo je bilo pitanje koja će prva na teren", rekla je selektorka Tatjana Ječemenica.

Drugog dana takmičenja u nedelju Ivanovićeva igra protiv Rojg, a Krunić se sastaje sa Gonsales, da bi susret dve reprezentacije bio završen mečom dublova u kojem bi trebalo da igraju Jankovićeva i Ivana Jorović protiv Gonsales i Rojg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve