Nova vest
Tenis

Četvrtak, 16.04.2015.

19:49

Federer: Imao sam i ja šanse

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je posle poraza od Gaela Monfisa u Monte Karlu da je i sam imao svoje šanse, ali da je njegov rival bio bolji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Monfis je do velike pobede nad Federerom u osmini finala došao trijumfom sa 6:4, 7:6 (7:5), posle jednog sata i 45 minuta igre.

Kraj meča nije bio najbolji, to je sigurno. Mislim da sam odradio dobar posao i ostao u igri u drugom setu. Imao sam i ja svoje šanse. Bilo je neizvesno, ali nijednog trenutka nisam imao osećaj da mi sve ide na ruku“, naglasio je Federer.

Drugi teniser sveta je istakao da je tek početak sezone na šljaci i tek očekuje dobre rezultate od sebe.

Biće mi potrebno vreme da se osećam 100 odsto sigurno na šljaci. Nije mnogo tenisera savršeno na ovoj podlozi ove nedelje. Ali, bila je ovo dobra nedelja za mene jer sam trenirao sa najboljima i odigrao nekoliko mečeva. To mi daje neke povratne informacije i zato pokušavam da budem pozitivan sada“, istakao je švajcarski teniser.

Federer je takođe istakao da je imao utisak da ima šansu da preokrene meč, ali da je Monfis odigrao sjajno.

Naravno, nadao sam se da mogu do boljeg rezultata jer sam osetio da imam šansu. Nažalost, Gael je odigrao odlično. Znao sam da me čeka težak meč“, rekao je Federer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve