Nova vest
Tenis

Sreda, 15.04.2015.

16:02

MK: Izner izbacio Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je od Džona Iznera sa 7:6 (7-4), 7:6 (7-5) u drugom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Monte Karlu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Izner će se u trećem kolu sastati sa Špancem Rafaelom Nadalom koji je na startu takmičenja u Kneževini pobedio Lukasa Puija iz Francuske sa 6:2, 6:1.

U celom meču nije viđen nijedan brejk, Viktor je u drugom setu bio veoma blizu izjednačenja, ali je ponovo poklekao u taj brejku.

U prvom setu igralo se mirno do 4:4, tada je Troicki spasao tri uzastopne brejk lopte i ubrzo se ušlo u taj brejk. Odlučio je mini brejk Iznera pri rezultatu 4:3, posle čega je Amerikanac osvojio set.

Troicki je ispustio veliku priliku da osvoji drugi set – svoje gemove osvajao je lako, a propustio je čak sedam brejk lopti u tri različita gema. Ponovo se igrao taj brejk, a i ovoga puta Izner je bio uspešniji i plasirao se u treću rundu.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 3.288.530 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

17 h

U fokusu

Vidi sve