Nova vest
Tenis

Subota, 11.04.2015.

23:56

Bušar: Biće svetla na kraju tunela

Kanadska teniserka Judžini Bušar kaže da su njeni loši rezultati ove godine posledica toga što se još prilagođava na novog trenera i na novi status.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

Bušar, koja je trenutno sedma na svetu, igrala je u četvrtfinalu Australijan opena, ali od tada ima skor 2-4, uz poraze u prvoj rundi u Majamiju i Čarlstonu.

“Možda je to samo period prilagođavanja. Sećam se šta je rekao Tajger Vuds kada je promenio tehniku, rekao je sebi da će doći loš period pre nego što sve postane bolje. Isto je i sa mnom – bila sam sa jednim trenerom neko vreme i sada moram da prihvatim pad pre nego što počne novi uspon. Samo treba da nastavim da radim i znam da će se pojaviti svetlo na kraju tunela“, kaže 21-godišnja Kanađanka.

Posle turnira u Melburnu, Judžini je počela da radi sa Samom Sumikom, koji je prethodno pet godina trenirao Viktoriju Azarenku.

“Očekujem da postignem velike stvari, ali trudiću se da ne stavljam toliko pritisak na sebe kao u finišu prošle godine. Shvatam da niko ne može da bude savršen i to je ono što mi Sumik govori“, dodala je Bušar.

Kanađanka je do sada u karijeri osvojila jednu titulu, igrala je prošle godine finale Vimbldona, kao i polufinala u Melburnu i Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve