Nova vest
Tenis

Sreda, 08.04.2015.

17:46

Rusedski: Mariju je potrebno vreme

Proslavljeni britanski teniser Greg Rusedski istakao je da je Endiju Mariju potrebno vreme da bi se vratio u najbolju formu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Alan Diaz

27-godišnji Mari ove sezone nije osvojio nijednu titulu, a u nedelju je poražen u finalu Mastersa u Majamiju od Novaka Đokovića, što mu je bio sedmi poraz zaredom od srpskog tenisera.

Rusedski, međutim, smatra da ljudi moraju da budu strpljivi po pitanju Marija ako žele da on uspe u budućnosti.

On mora da pobedi nekog od tenisera iz ’velike trojke’, jer nije slavio protiv Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Đokovića već neko vreme. Ali, dajmo mu malo vremena jer je imao operaciju leđa i bilo mu je potrebno malo duže da bi se oporavio“, istakao je Rusedski.

Mari je poslednju pobedu nad nekim od igrača iz ’velike trojke’ upisao na Vimbldonu 2013. godine, kada je bio bolji od Đokovića. Škot je poslednji put bolji od Federera bio na Australijan Openu iste godine, dok je protiv Nadala slavio još u Tokiju 2011.

Mari će propustiti Masters u Monte Karlu, kojim startuje sezona na šljaci, a naredni turnir koji igra biće u Minhenu krajem meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve