Nova vest
Tenis

Utorak, 07.04.2015.

09:12

Janku rival po meri na startu

Janko Tipsarević u Hjustonu će odigrati svoj prvi meč u singlu još od 2013. godine, a protivnik će mu biti Giljerme Klezar iz Brazila.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je trenutno 186. na ATP listi, nikada nije bio u Top 150, a ove sezone 22-godišnji Klezar igrao je jedino finale čelendžera u Santijagu.

U kvalifikacijama u Hjustonu pobedio je Banguru, Banjisa i Devarmana, a Janko je dobio ’valjd-kard’ za nastup u Teksasu.

Meč bi trebalo da počne oko 22 časa po srednjoevropskom vremenu, pošto je treći po redu iza jednog meča dubla i duela Donald Jang – Stiv Džonson.

U Hjustonu igra i Dušan Lajović, koji nije imao sreće sa žrebom i na startu igra sa 35. igračem sveta Žeremijem Šardijem. Taj okršaj na programu je od 19 časova.

U SAD se ove nedelje takmiči i Jelena Janković – u prvoj rundi bila je slobodna, a u drugoj je čeka 27-godišnja Tatjana Marija iz Nemačke, trenutno 95. teniserka sveta. Program počinje u 16 sati, a Jelenin meč je treći po redu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve