Nova vest
Tenis

Utorak, 31.03.2015.

09:29

I Venus se vraća u Indijan Vels?

Američka teniserka Venus Vilijams je, kao svoja sestra Venus, bojkotovala turnir u Indijan Velsu od 2001. godine, ali bi mogla da se vrati tamo sledeće sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Sestre Vilijams 14 godina nisu igrale u Kaliforniji zbog vređanja koje su Serena i cela njena porodica doživeli tokom finala sa Kim Klajsters. Sve je usledilo pošto se Venus povukla pre polufinala sa mlađom sestrom pred sam meč zbog navodne povrede.

Serena se ranije ovog meseca prvi put od tada našla u Indijan Velsu i dobila je ovacije pred prrvi meč u Kaliforniji, gde je učešće završila u polufinalu, pošto je zbog povrede morala da preda meč Simoni Halep.

Čula sam koliko je turnir napredovao u generalnom smislu, za navijače i igrače. Zbog toga ću razmisliti”, rekla je Venus, “Bilo je lepo videti kakav je doček dobila Serena. Ispratila sam sve i prelepo sam se osećala jer su ona i moja porodica tamo. Sledeća godina će biti veoma važna za nas jer je olimpijska. Ne znam kakav će mi raspored biti, ali je bilo lepo videti dobrodošlicu kakva je priređena Sereni”.

Serena je istakla da bi bila presrećna kada bi se i Serena sledeće godine našla u Indijan Velsu.

Dobila bi sjajnu dobrodošlicu, ubeđena sam. Videćemo kakav će nam obema raspored”, naglasila je Serena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve