Nova vest
Tenis

Četvrtak, 26.03.2015.

08:12

Filip: Monfis? Nemam šta da izgubim

Srpski teniser Filip Krajinović izjavio je da želi da na najbolje mogući način iskoristi ukazanu šansu protiv Francuza Gaela Monfisa u drugom kolu Majamija.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

"Sve u svemu sam zadovoljan, igraću u drugom kolu protiv Monfisa, u meču u kojem nemam šta da izgubim i daću sve od sebe. On je favorit, ali želim da iskoristim šansu koja mi se ukazala", rekao je Krajinović agenciji Beta u Majamiju.

Krajinović je prošao u drugo kolo turnira Masters serije u Majamiju pošto mu je sunarodnik Dušan Lajović predao meč zbog povrede desnog lakta.

"Drago mi je što sam prošao dalje, ali sam imao mnogo sreće jer je Dušan igrao bolje. Imao sam sreće. Mnogo mi je žao što se tako završilo, mi smo jedni od najboljih drugara. Previše ga poštujem, kao i on mene", kazao je Krajinović.

On je istakao da mu teški vremenski uslovi u Majamiju daju prednost u odnosu na većinu ostalih tenisera, s obzirom na to da je četiri godine trenirao na akademiji IMG u mestu Bradenton na Floridi.

"Nikome nije lako, mnogo su teški uslovi, vidite koliko ljudi predaje mečeve. Trenirao sam četiri godine u sličnim uslovima, tako da imam nekog iskustva i to mi na neki način i pomaže", rekao je Krajinović, trenutno 98. teniser sveta.

Duel Krajinovića i Monfisa u drugom kolu turnira u Majamiju trebalo bi da se igra u petak kasno uveče po srednjoevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve