Nova vest
Tenis

Utorak, 24.03.2015.

09:57

Filip na korak do glavnog žreba

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u poslednje kolo kvalifikacija mastersa u Majamiju pobedom protiv Australijanca Aleksa Bolta – 6:2, 7:6.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Filip će za plasman u glavni žreb igrati protiv još jednog igrača iz Australije 17-godišnjeg Omara Jasika, aktuelnog osvajača juniorskog US Opena i 441. igrača sveta.

Meč je počeo vezanim brejk loptama na obe strane, da bi Srbin prvi stigao da oduzme servis protivniku, a onda zatim i još jednom za potvrdu prvog seta.

U drugom delu igre nije bilo brejkova na obe strane, pa se otišlo u taj-brejk. Krajinović je sjajno otvorio 13. gem i sa tri vezana poena zasluženo upisao trijumf.

U glavnom žrebu Mastersa već se nalaze prvi teniser sveta Novak Đoković, Viktor Troicki i Dušan Lajović.

U kvalifikacijama u konkurenciji žena, Jovana Jakšić nije uspela da prođe prvo kolo kvalifikacije, pošto je poražena je od Ukrajinke Kozlove 6:3, 6:1, dok će od pet časova Aleksandra Krunić igrati sa domaćom teniserkom Medison Brengl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve