Nova vest
Tenis

Petak, 20.03.2015.

11:40

Mari: Nemam problem sa Novakom

Britanski teniser Endi Mari rekao je pred duel sa Novakom Đokovićem u polufinale Indijan Velsa da nema nikakav problem sa prvim reketom sveta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Shuji Kajiyama

Đoković i Mari će se u subotu sastati prvi put od finala Australijan Opena, kada je Škot praktično optužio srpskog tenisera da je glumio da ima problem sa povredom.

Iako je više puta od tada istakao da je cela situacija preuveličana, Mari je posle četvrtfinalnog susreta sa Felisijanom Lopesom ponovo morao da odgovara na pitanja o toj temi.

Video sam Novaka nekoliko puta od tada i nemam nikakav problem sa njim. To što sam ja rekao da mi je pažnja odlutala je potpuno preuveličano, čak su se pojavile priče o problemima između nas. To definitivno nije slučaj, niti je bilo problema tokom 15 godina, koliko se zna. U mojim očima, sve je završeno posle finala“, naglasio je Mari.

Ameli Morezmo, trener Endija Marija, ističe da Mari nema mentalnu blokadu kada su u pitanju njegovi dueli sa Đokovićem, iako je poražen u poslednjih pet njihovih duela.

Ne mislim da postoji neka blokada, a čak i da postoji, verujem da on može da preokrene situaciju. Mislim da je Endi trenutno u dobrom ritmu, igra dobro. Finale Australijan Opena je ostavio iza sebe, iako je bilo teško. Jednostavno, u tom trenutku nije mogao da dobije Novaka“, naglasila je Morezmo.

Predstojeći duel, koji se igra u subotu, biće dvojici tenisera 25. međusobni, a Đoković vodi sa 16-8 u pobedama. Preostali učesnici polufinala biće poznati u petak uveče, kada se sastaju Tomaš Berdih i Rodžer Federer, odnosno Miloš Raonić i Rafael Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve