Nova vest
Tenis

Četvrtak, 19.03.2015.

04:00

“Poraz od Novaka – alarm za Endija“

Bivši australijski teniser Pet Keš smatra da bi poraz od Novaka Đokovića u finalu Australijan opena trebalo da bude poziv za buđenje Endiju Mariju.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“To bi trebalo da mu bude neka vrsta alarma. Dobra stvar kod Marija jeste da kada je nešto problem, on se bori sa zime. Trebalo je da bude fizički spremniji, postao je. Bio mu je potreban novi trener, našao ga je. Uvek pokušava da postane bolji“, rekao je osvajač Vimbldona iz 1987. godine.

“Nadal je bio pravi uzor za to. Onda je Đoković dodao gas, zatim i Federer. I marin Čilić je takođe napredovao. Neprestano morate da se poboljšavate. A ako je mentalna stabilnost poslednje što Mari treba da popravi, bolje ikad nego nikad“, dodao je Keš.

Mari je do sada u karijeri osvojio dve Gren slem titule – Vimbldon 2013. godine i US open godinu dana ranije. Ipak, Škot je izgubio još šest finala na najvećim turnirima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve