Nova vest
Tenis

Utorak, 17.03.2015.

23:12

Gaske zbog leđa propušta Majami

Francuski teniser Rišar Gaske, koji je predao meč u drugom kolu Indijan Velsa, propustiće Masters u Majamiju, koji počinje sledeće nedelje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Gaske ima problema sa hroničnom povredom leđa i zbog toga je odlučio da pravo iz Kalifornije otputuje u Pariz na detaljne preglede.

22. nosilac na prvom Mastersu sezone je bio slobodan u prvom kolu, a zbog bolova u leđima je predao meč drugog Nemci Mihaelu Bereru u trećem setu.

Na početku trećeg seta, bol se vratio, kao da mi je neko zario nož u leđa. Moraću da primim injekciju i da nastavim da radim sa fizioterapeutim dva ili tri sata dnevno“, rekao je Gaske.

Gaske je zbog istog problema završio učešće na turniru u Dubaiju, ali želi da se vrati na teren u Monte Karlu.

Osećao sam jak bol u Dubaiju i to me brine, neću da lažem. Operacija nije potrebna, samo mnogo rada sa fizioterapeutima“, naglasio je Gaske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve