Nova vest
Tenis

Četvrtak, 12.03.2015.

22:55

Ječmenica: Ne odustajem od Jelene

Selektorka FED kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica-Jevtić rekla je da ne odustaje od toga da okupi najjači tim za susret protiv Paragvaja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Srpske teniserke će 18. i 19. aprila u Novom Sadu dočekati Paragvaj u meču za ulazak u Svetsku grupu dva, ali još nije ni poznato koje igračice bi mogle da budu na raspolaganju Ječmenici.

Obavila sam razgovore sa nekim igračicama koje su mi usmeno rekle da su spremne, ali je sve to nezvanično dok ne pošaljem pozive. Zvanične pozive ću uskoro da pošaljem, pa ćemo da vidimo“, rekla je Ječmenica za „Večernje novosti“.

Glavno pitanje je hoće li se u Novom Sadu pojaviti Ana Ivanović i Jelena Janković, koje su poslednjih meseci najavile da neće igrati FED kup.

Moj zadatak u narednom periodu će biti da razgovaram sa Jelenom i Anom, jer bi nam njihova podrška bila od velikog značaja. Znam da je Jeca rekla da se povlači iz reprezentacije, ali je ona odigrala preko 40 mečeva za nacionalni tim, ima iskustvo i uvek je igrala srcem. Ne opraštam se tako lako od nje i boriću se da ona bude deo tima. Što se Ane tiče i ona želi da igra, ali ćemo detalje znati u narednih desetak dana“, naglasila je Ječmenica.

Na pitanje koliko je to realno Tatjana je odgovorila:

U pregovorima sam sa Jelenom, ona je desetogodišnjim igranjem za nacionalni tim pokazala da je uvek igrala srcem i da je ginula na terenu. Njena želja i volja nisu sporni, a na meni je da pokušam da je motivišem da ponovo bude sa nama. Takođe, ni Ivanovićeva nije ništa zvanično rekla, ali bih volela i da ona bude deo tima. Ne krijem da bih volela da su obe tu i da igramo u najjačem sastavu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve