Nova vest
Tenis

Četvrtak, 05.03.2015.

18:18

Agasi: Mariju potrebna deca

Legendarni Andre Agasi izjavio je da će Endiju Mariju biti mnogo lakše kada osnuje porodicu i jednoga dana dobije decu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano, FILE

Agasi je istakao da će nova vrsta radosti mnogo pomoći britanskom tenisu, kako bi skinuo dodatni pritisak sa ramena.

Andre, koji sa bivšom teniserkom Štefi Graf ima dvoje dece, veruje da je Endi već dugo vremena posvećen verenici Kim Sirs.

„Endi izgleda posvećen jednoj osobi već neko vreme, što govori o nečijoj dubini, lojalnosti i potrebama. Imati ljudi koji su vama posvećeni bez obzira na ponašanje u ovom sportu je sjajna stvar“, rekao je Agasi.

Mari i Kim venčaće se 11. aprila.

„Mogu da pretpostavim da će venčanje sledećeg meseca biti sjajna stvar za njega. Takođe, mislim da će dobijanje dece skinuti veliku količinu s***a. Ne postoji ništa efikasnije za zaboravljanje teškog dana, ta ravnoteža može biti zdrava i za njega“, dodao je Amerikanac.

Najbolja dvojica na svetu, Novak Đoković i Rodžer Federer, već su postali roditelji, dok je Rafael Nadal izjavio da bi jednoga dana voleo da osnuje porodicu i ima mnogo dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

12 h

U fokusu

Vidi sve