Nova vest
Tenis

Sreda, 04.03.2015.

14:06

Krajan: Meso i bifteci su sjajni

Selektor teniske reprezentacije Hrvatske Željko Krajan pohvalio je domaćine i poručio da njegov tim odavno nije bio prihvaćen kao u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
YTSS

"Vrlo ste gostoljubivi, hrana je odlična, meso i biftecu su nam se najiviše svideli", rekao je Krajan na konferenciji za medije.

On je dodao da sve teče po planu pred meč protiv Srbije i da je zadovoljan kako su njegovi teniseri pripremljeni.

"Svejedno je ko će igrati prvog dana, ali nekako mislim da Borna Ćorić ima više šanse da dobije meč od Mate Delića", rekao je Krajan i otkrio da će u dublu igrati Marin Draganja i Franko Škugor.

Talentovani hrvatski teniser Borna Ćorić rekao je da mu je cilj da što pre uđe u Top 15 svetskih igrača i da mu je za to potrebno 200 ATP poena.

"U dva dana igraću protiv igrača koji su u Top 50, daću sve od sebe i ići ću na pobedu. Čuo sam da me porede sa Novakom Đokovićem, to mi godi jer igramo slično", rekao je Ćorić.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d