Nova vest
Tenis

Sreda, 04.03.2015.

13:23

Novak u "Školici života" u Kraljevu

Najbolji teniser sveta Novak Djoković posetio je u sredu "Školicu života" u Kraljevu, jednu od pet koje je fondacija "Novak Đoković" otvorila u Srbiji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Đoković je rekao je da mu je drago što je iskoristio priliku da poseti jednu od školica u koje je ukupno uloženo 28 miliona dinara.

On je istakao da će fondacija pomoći svim siromašnim opštinama u Srbiji da formiraju predškolske programe.

"Školice života postoje kako bi se širila svest i značaj predškolskog programa. Ispod 50 odsto dece u Srbiji startosti tri do pet godina ne pohađa predškolski program i zato je cilj fondacije da on zaživi u Srbiji", rekao je Đoković.

Na pitanje novinara kako će pronaći vreme za takve aktivnosti, Novak je rekao da će uvek imati vremena za decu, posebno sada kada je i on postao roditelj.

Đoković će sa reprezentacijom Srbije u Kraljevu od 6. do 8. marta igrati mečeve provog kola Dejvis kupa protiv selekcije Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d