Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 02.03.2015.

15:00

Od 2.967 mesta samo 300 za navijače

Ukupno 300 kompleta karata pušteno je u prodaju za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske, naveo je predsednik UO Teniskog saveza Srbije Toplica Spasojević.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Spasojević je u izjavi za RST istakao da je od 300 kompleta u petak u prodaju pušteno 107, dok je plan da se ostale ulaznice u opticaj stave pre početka duela.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po dolasku u Beograd rekao je da je nemoguće da su ulaznice prodate za 13 minuta i da bi odgovorni za malverzacije trebalo da budu sankcionisani.

"Malvezacija nije bilo! Sve je bilo jasno i transparentno. Nakon prosleđivanja karata Hrvatskom teniskom savezu, domaćinima i sponzorima, ostalo je 300 kompleta karata. U petak je u prodaju pušteno 107, a preostale će biti puštene pred početak duela, kako se inače i radi. Dakle, nema nikakve zloupotrebe", rekao je Spasojević za RTS.

Pomalo je čudno da je za navijače odvojeno samo 300 ulaznica, s obzirom na to da hala u Kraljevu ima kapacitet od 2.967 mesta. Hrvatski savez dobio je svoj deo, ali ostaje nepoznanica gde je ostatak.

Posle izjave Đokovića u policiji je saslušan predsednik Teniskog saveza Zapadne Srbije Predrag Petronijević, da bi potom ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao da je pokrenuta istraga.

Načelnik Raškog okruga Nebojša Simović kazao je da je nemoguće da je došlo do neregularnosti tokom prodaje karata za prvo kolo Dejvis kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve