Nova vest
Tenis

Nedelja, 01.03.2015.

17:58

Ana, Krunićeva i Jovana u Montereju

Srpske teniserke Ana Ivanović, Aleksandra Krunić i Jovana Jakšić od ponedeljka će igrati u Montereju, dok će se Bojana Jovanovski takmičiti u Kuala Lumpuru.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

Prošle godine u Meksiku su finale igrale dve Srpkinje – Ivanovićeva i Jakšićeva, a Ana je ove godine prva nositeljka i na startu igra sa kvalifikantkinjom.

Jovana je dobila ’vajld kard’ i na startu će se sastati sa Slovakinjom Magdalenom Ribarikovom, koja je postavljena za osmu nositeljku.

Ribarikova je 50. na WTA listi, ali ove sezone ima samo jednu pobedu, nad Anom Konjuh u prvom kolu Australijan opena.

Aleksandra Krunić u prvom kolu igra sa Polin Parmentije iz Francuske i, u slučaju pobede, igraće najverovatnije sa Anom Ivanović u drugoj rundi. Parmentije je trenutno 96. na svetu, ima 29 godina, a ove sezone ima samo tri poraza.

Bojana jedina igra u Maleziji, a na startu će se sastati sa Jelisavetom Kuličkovom iz Rusije. Kuličkova je prošla kvalifikacije i trenutno je 171. na svetu.

Turnir u Montereju ima nagradni fond od 500.000 dolara, u Kuala Lumpuri on iznosi upola manje, ali na oba takmičenja šampionki će pripasti 280 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve