Nova vest
Tenis

Sreda, 25.02.2015.

10:59

Kraljevo se sprema za Dejvis kup

U toku je priprema podloge u kraljevačkoj Hali sportova za meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, a za koji dan već će stići prvi teniseri.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Podloga je izbor naše selekcije. Reč je o brzoj podlozi kao na Australian openu, koja će biti sa još bržim premazom, šsto će joj dati dodatnu brzinu", rekao je Predrag Petronijević, predsednik Teniskog saveza Šumadije i Zapadne Srbije Predrag

On je dodao da je počela obuka volontera, sakupljača loptica, koji dolaze iz svih delova Zapadne Srbije.

Petronijević kaže da su skoro sve pripreme završene i da prodaja karata počinje u petak, 27. februara na bilet servisu nove Hale sportova, ali da još ne zna koliko će biti karata pušteno u prodaju.

U okviru priprema za organizaciju Dejvis kup meča Srbije i Hrvatske, načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović i gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić, održali su sastanak bezbednosnih struktura, lokalnih i republičkih inspekcijskih organa i javnih preduzeća.

Simović je rekao da je cilj da se sve službe uključe i da rade zajedno, kako bi se Kraljevo predstavilo u što boljem svetlu.

"Očekujemo da Kraljevo posete brojne ličnosti iz javnog i političkog života Srbije, i zato želimo da budemo pravi domaćini. Potrudićemo se da na Gradskom trgu postavimo video bim, gde će se prenositi mečevi", rekao je Simović.

Grad Kraljevo će u vreme održavanja Dejvis kupa, organizovati donatorsko veče, kako bi se prikupila sredstva za kupovinu magnetne rezonance za Opštu bolnicu u Kraljevu, koja košta oko 700.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve