Nova vest
Tenis

Sreda, 25.02.2015.

01:05

Dimitrov ipak prejak za Krajinovića

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u osminu finala Akapulka, pošto je poražen od Grigora Dimitrova – 2:1 (6:3, 5:7, 6:0).

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Filip je duel započeo brejkom, iako je za to bio zaslužan i Bugarin sa tri vezane servis greške. Međutim, Dimitrov se brzo konsolidovao i uzvratio ribrejkom i osvojenim setom.

Krajinović je drugi deo igre otvorio spasavajući devet brejk lopti, da bi posle po dva osvojena gema s obe strane usledilo sedam brejkova.

Najpre je Dimitrov stigao do vođstva od 3:2, Filip je uspevao da se održava u meču ribrejkovima do 4:4, ali se onda činilo da će Bugarin, posle novog brejka, uspeti da završi meč u dva seta.

Ipak, reprezentativac Srbije onda spasava četiri set/meč lopte i drugu brejk šansu pretvara u novo izjednačenje – 5:5. Zatim napokon uzima gem na svoj servis, da bi, takođe drugu šansu, pretvorio u izjednačenje u setovima. Bio je to ukupno sedmi brejk u drugom periodu igre.

Iako je spasao čak 19 brejk lopti, Filip nije imao snage ni koncentracije posle seta koji je trajao sat i dvanaest minuta. Dimitrov je počeo odlučujući set brejkom bez izgubljenog poena, da bi samo dvadeset minuta kasnije završio meč bez izgubljenog gema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve