Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 22.12.2014.

17:11

Kirjios: Svaki dan mislio o Rafi...

Mladi australijski teniser Nik Kirjios svestan je da će ga u 2015. ostali rivali ozbiljnije shvatati jer su se već upoznali sa njegovom igrom.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Sada će svi znati šta da očekuju od mene, znaće kako igram, ali i ja sam toga svestan i spreman sam na to“, rekao je 19-godišnji Kirjios, koji je u centar pažnje javnosti došao posle pobede nad Rafaelom Nadalom na Vimbldonu.

“Sada su se slegli utisci posle toga – pre jedno mesec dana imao sam period kada sam svakog dana mislio o tom meču. Ali sada je to u prošlosti, u budućnosti želim da ostvarim veće i bolje stvari, tako da sam koncentrisan na godinu pred nama“, dodao je Australijanac.

Pod posebnom lupom Kirjios će biti kod kuće u Melburnu, na prvom Gren slem turniru u sezoni.

“Podrška publike može da bude razlika između pobede i poraza, naročito na Gren slem turnirima gde se igra na tri dobijena seta. Toliko je mnogo potrošnje da je na kraju ’glava’ najvažnija. Osećam leptiriće u stomaku sada dok razmišljam o tome“, zaključio je Kirjios.

Nik je trenutno 52. na svetu, na Vimbldonu je igrao u četvrtfinalu, a sezonu je završio još u septembru rekavši da je iscrpljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve