Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 15.12.2014.

15:22

Sampras: Federer će biti još jači

Legendarni teniser Pit Sampras rekao je da veruje da Rodžer Federer neće usporiti uskoro, iako ima 33 godine, i da će ostati među najboljima na svetu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sampras je za osvajača 17 Gren slem titula rekao da je teniska ikona i istakao da veruje da može da poveća broj svojih trofeja na najjačim turnirima.

“Ostvario je mnogo toga u karijeri, koja je zaista fenomenalna. Ove godine je osvojio Dejvis kup. Ima 33 godine i jači je iz dana u dan”, istakao je Sampras.

Amerikanac je imao priliku da igra sa Federerom tokom Međunarodne premijer teniske lige i istakao je da je evidentno da je i dalje željan uspeha.

Gledao sam ga kako igra, tako je precizan u svojim udarcima, a još ima tu želju. Samouveren je i ne verujem da će uskoro usporiti. A sada je tako blizu broju jedan na svetu, što je veliki cilj za njega. Kao teniseru, pravo mi je zadovoljstvo što mogu da ga gledam kako igra”, naglasio je Sampras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve