Nova vest
Tenis

Subota, 13.12.2014.

18:55

Kako se Endi Mari razotkrio

Britanski teniser Endi Mari neželjeno se preko društvenih mreža razotkrio i tako potvrdio da će promeniti sponzora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mari trenutno trenira u Majamiju, gde ga je nekoliko navijača zamolilo da se slika na njima, a te slike, koje su okačene na Tviter, pokazale su da će Adidas zameniti kompanijom Ander Armor.

Već mesecima se spekulisalo da bi Škot mogao da napusti nemačkog proizvođača sportske opreme, po isteku ugovora na kraju godine, a potvrda je stigla u vidu majice koju je nosio na jednom od treninga ispod obične bele.

Za sada se iz Marijevog tima niko nije oglašavao, ali se očekuje da će zvanična potvrda doći pre Božića. Prema pisanju britanskih medija, ugovor sa Ander Armorom sigurno će biti manji od tri i po miliona evra, koliko je dobijao od Adidasa, pošto i dalje želi da nosi patike nemačkog proizvođača.

Dogovor sa Marijem je dobra vest za Ander Armor, koji želi da se više probije na tržištu Velike Britanije, pošto je prethodno osigurala ugovor sa Totenhemom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve