Nova vest
Tenis

Sreda, 10.12.2014.

17:55

Novak mladima: Sport ulepšava život

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se putem video-linka okupljenima na godišnjoj dodeli nagrada Olimpijskoh komiteta Srbije.

Izvor:

Autor:

Default images

"Pre svega bih se zahvalio Olimpijskom komitetu Srbije na ovogodišnjem priznanju, i naravno predsednicima i generalnim sekretarima sportskih Saveza svih olimpijskih sportova koji su glasali. Nažalost, nisam u mogućnosti da pristustvujem svečanosti, ali nadam se da ćete uživati u lepom sportskom ambijentvu", rekao je Novak putem video-linka.

Novak Đoković peti put je proglašen za sportistu godine u tradicionalnom izboru OKS, a priznanje za najbolju sportistkinju pripalo je kajakašici Nikolini Moldovan.

"Ono što me posebno raduje jesu druge po redu Olimpijske igre mladih sportista, i ovim putem bih pozdravio i podržao sve najuspešnije mlade sportiste Srbije, kao i ekipe, i ohrabrio ih da nastave da se bave sportom – jer sport može da im pruži mnogo lepih stvari u životu. Hvala vam najlepše i nadam se da ćete uživati", zaključio je Đoković.

U pauzi između sezona, najbolji teniser sveta rekao je da je teško bilo šta predvideti pred narednu sezonu, ali da će mladi igrači pokušati da priprete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve