Nova vest
Tenis

Utorak, 09.12.2014.

10:20

Sampras: Novak očigledan izbor

Legendarni američki teniser Pit Sampras rekao je da očekuje da će Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal nastaviti dominaciju u svetu tenisa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sampras je istakao da ga je ove sezone impresionirao bugarski teniser Grigor Dimitrov, trenutno 11. na svetu, ali da veruje da niko u 2015. godini neće ozbiljno pripretiti trenutno najboljima, na čelu sa srpskim teniserom.

Novak je očigledan izbor. Rodžer je veoma motivisan da se vrati na prvo mesto, dok je Rafa neizvestan zbog svog zdravlja, ali verujem da čim bude zdrav, boriće se na samom vrhu. Mogu da zamislim da će im neki drugi teniseri pripretiti, ali kada bude najvažnije, njih trojica će igrati druge nedelje Gren slemova, i boriti se u polufinalu i finalu“, istakao je Sampras.

Sampras se trenutno nalazi u Indiji, gde igra za tim Mikromaks Indijan Ejses, u kojem je, između ostalih, i Federer. Njegov tim je baš u ponedeljak poražen od Đokovićevih UAE Rojalsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

12 h

U fokusu

Vidi sve