Nova vest
Tenis

Subota, 29.11.2014.

00:30

Jorovićeva gostuje na Sajmu sporta

Mlada srpska teniserka Ivana Jorović biće gost na štandu TSS u subotu od 13 časova, na trećem Međunarodnom sajmu sporta.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Sajam sporta u organizaciji Sportskog saveza Srbije pod nazivom SPORTSKA STRANA SRBIJE održava se od 27. do 29. novembra 2014. u Hali 2 beogradskog sajma.

Jorovićeva je u 2014. godini bila prva juniorka sveta i igrala finale Rolan Garosa, a ovoga puta svi prisutni imaće priliku da razgovaraju sa njom.

Ona je početkom oktobra ostvarila i prvu pobedu na WTA turnirima, kada je u prvom kolu kvalifikaciju u Luksemburgu eliminisala Osean Dodin iz Francuske sa 4:6, 6:1, 7:5.

Štand Teniskog saveza Srbije posetile su brojne velike sportske zvezde Srbije, među kojima i Vanja Grbić, Tanja Petrović, novi selektor FSS Radomir Čurčić, selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović, reprezentativac Filip Krajinović, državni sekretari u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić i Nenad Borovčanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve